Ajankohtaista infoa 

 

 

Kasvisravintola Gopal avaa ovet asiakkaille jälleen maanantaina 1.6.2020. Nyt voit taas ruokailla joko sisällä ravintolasalissa tai säiden salliessa myös ulkona kesäterassilla.

 

Tammelan Gopal on avoinna arkisin ma-pe klo 11-17 ja viikonloppuisin la-su klo 12-16. Café Gopal on avoinna arkisin ma-pe klo 11-17.

 

Ravintolasaleissa on vähennetty asikaspaikkoja ohjeiden mukaisesti, jotta voit ruokailla turvallisesti ja sopivat etäisyydet säilyttäen. Gopalin henkilökunta annostelee aina ruoka-annokset asiakkaiden toiveiden mukaan. Ruoka-astioiden ja tiskin edessä on asiakkaiden, työntekijöiden ja ruoka-astioiden suojana pleksilasit. Lisäksi asiakkaille on tarjolla tiskillä käsidesiä. Näillä toimenpiteillä voimme varmasti taata kaikille viihtyisän ja turvallisen lounashetken. Kiitos, että otat omalla toiminnallasi huomioon kaikkien yhteisen hyvinvoinnin!

 

Myös noutomyynti (takeaway) jatkuu normaalisti. Voit tilata annoksen puhelimitse ja noutaa sen myös omiin astioihin. Voit tilata ruokaa myös Foodoran kautta sekä Gopal Tammelasta että Café Gopalista.

Kasvisravintola Gopal, Tammela

Avoinna maanantai – perjantai klo 11 – 17, lauantai ja sunnuntai klo 12 – 16

Ilmarinkatu 16, 33500 Tampere

Tilaukset:
+35832531002
Foodora: https://www.foodora.fi/restaurant/s9ww/kasvisravintola-gopal#

Café Gopal, Kuninkaankatu

Avoinna maanantai – perjantai klo 11 – 17

Kuninkaankatu 15, 33210 Tampere

Tilaukset:
+358452788562

Foodora: https://www.foodora.fi/restaurant/s9ji/cafe-gopal#

 

Tervetuloa maittavalle kasvislounaalle!

 

Kasvisravintola Gopal on toiminut Tampereen Tammelassa vuodesta 1997 lähtien. Tarjoilemme monipuolista, intialaisittain maustettua kasvisruokaa, jonka valmistamme alusta asti itse tuoreista raaka-aineista. Leivomme päivittäin myös tuoreita sämpylöitä.

Suosimme luomutuotteiden käyttöä. Käyttämistämme raaka-aineista luomua ovat viljat, pavut, idut, hapankaali, teet, raakaruokosokeri ja auringonkukansiemenet sekä vihannekset tarjonnan mukaan.